Translate

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Νικόλαος Σωτηρόπουλος 30-10-1994 Γερμανία: Ο διωγμός του από τους Οικουμενιστές.

Ο θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, αφιερωμένος στον Κύριο, σωματικώς και πνευματικώς, με την προσωπικότητα του ενόχλησε και γι' αυτό αφορίστηκε. Τέτοιου είδους αφορισμοί είναι άδικοι και άκυροι. Στην αρχή του οπτικοακουστικού υλικού, γίνεται μία μικρή ταραχή για να μην κηρύξει ο θεολόγος στο χώρο που προορίζετο για την ομιλία. Τελικώς κάποιος ομογενής πιστός της Γερμανίας παρέθεσε την αυλή του για να γίνει η σύναξη των ορθοδόξων. Αξίζει να ακούσετε την ομιλία του μακαριστού πια αδελφού Νικολάου.

Είναι αναμενόμενο όποιος δεν συμφωνεί με τις μή ορθόδοξες κινήσεις, όπως ο οικουμενισμός και ο ζηλωτισμός να μην έχει πρόσβαση σε ναούς για να κηρύξει την βιβλική οδό. Έτσι πολλοί Χριστιανοί απογοητευμένοι κάθονται σπίτια τους, μόνοι τους και αποτειχισμένοι. Η συνάθροιση μας είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθούν χριστιανικές συναθροίσεις ορθοδόξων Χριστιανών, οι οποίοι μη παρασυρόμενοι δεξιά ή αριστερά, μένουν στην οδό του ευαγγελίου του Ιησού και την όντως παράδοση των πατέρων.

Δεν έχουμε ναούς και δεν θέλουμε ώστε να είμαστε ελεύθεροι να κηρύττουμε το μήνυμα του Θεανθρώπου Ιησού από την Γαλιλαία. Μόνο τον Κύριο Χριστό μας αναγνωρίζουμε για κεφαλή και αρχηγό της Εκκλησίας.

Οι συναθροίσεις μας πραγματοποιούνται σε σπίτια πιστών που διψούν για άμεση, απλή, αληθινή και πνευματική λατρεία στον Κύριο. Χωρίς πολύπλοκα τελετουργικά, πολυτέλειες, εξουσίες και λαμπρές αμφιέσεις. Λειτουργούμε όπως οι αρχαίες κατακόμβες των πρώτων Χριστιανών αδελφών μας.

Για επικοινωνία με την συνάθροιση μας: prayerassembly33@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου