Translate

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Όχι διάλογος με τους αιρετικούς και αθέους αλλά μετάνοια, π. Αθανασίου Μυτιληναίου

Ο απόστολος Παύλος μιλά για νουθεσία προς τους αιρετικούς, όχι για διάλογο. Μετά από μία και δύο νουθεσίες ο απόστολος συμβουλεύει ν' αφήνουμε τον αιρετικό εφόσον δεν νουθετείται.

Κανένας συμβιβασμός με τον διάβολο έλεγ' ένας Ρουμάνος ομολογητής που επέζησε απ' τις απάνθρωπες φυλακές της κομμουνιστικής Ρουμανίας.

Καμία πνευματική συνάντηση δεν μπορεί να γίνει μεταξύ φωτός ευαγγελίου και σκότους των άλλων αιρέσεων και ανθρωπίνων θρησκειών. Κανέναν σημείο πνευματικής συνάντησης δεν μπορεί να υπάρξει μεταξύ της αλήθειας του Χριστού και του σκοταδιστικού Μαρξισμού που αφάνισε εκατομμύρια ανθρώπους γιατί ήταν Χριστιανοί, δημοκράτες, τσαρικοί, αναρχικοί, πλούσιοι, ή άλλοι μικρογαιοκτήμονες που απλώς δεν ήθελαν να παραδώσουν την γη των παππούδων τους στους κομισάριους του κόμματος.

Όταν αναγνωρίσουν οι μαρξιστές τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος που διέπραξαν οι ηγέτες τους τότε ίσως μπορεί να γίνει μία συζήτηση με θέμα βέβαια την επιστροφή των αθέων στον Κύριο Ιησού Χριστό και την εγκατάλειψη της μαρξιστικής θεωρίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου