Translate

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος, ομιλία για την μαγεία.

Μία πολύ σημαντική ομιλία με μαρτυρίες μάγου για την μόνη αληθινή εκκλησία, την ορθόδοξη, και την απόλυτη δύναμη της εναντίον του διαβόλου, των δαιμόνων και των έργων τους.

Ο Χριστός κατήργησε τα έργα του σατανά και των ακαθάρτων πνευμάτων του και μας έδωσε την δύναμη να είμαστε νικητές κι εμείς, αν είμαστε μαζί με τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Για να είμαστε ενωμένοι με τον Κύριο μας, πρέπει να είμαστε ζωντανά μέλη του σώματος του, της εκκλησίας. Να ζούμε ζωή αγία χωρίς πτώσεις σε αμαρτίες θανάσιμες και μή θανάσιμες. Να διατηρούμε αμόλυντη την συζυγική ένωση ανδρός και γυναικός, τον μόνο γάμο που επιτρέπει ο λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή. 

Να προσευχόμαστε συνεχώς χωρίς διακοπή στο πανάγιο όνομα του αρχηγού της πίστης μας. Να λέμε απ' την καρδιά μας, ''Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλόν''. Να το λέμε με συναίσθηση πως ο Κύριος είναι παντού και μας ακούει, είναι μέσα μας και μας απαντά. Να είμαστε ταπεινοί, όταν μας αδικούν να συγχωρούμε και να ξεχνάμε σαν να μην έγινε τίποτα, ν' αγαπάμε όλους χωρίς να περιμένουμε τίποτα. 

Ο μόνος αληθινός Τριαδικός Θεός, μας αγαπά ενώ είμαστε αμαρτωλοί, έτσι κι εμείς πρέπει ν' αγαπάμε χωρίς να θέλουμε ανταλλάγματα, χωρίς να περιμένουμε επιβράβευση, κι ας μας φέρονται άσχημα, κι ας μας πληγώνουν, κι ας μας κάνουν κακό. Να μοιραζόμαστε όσα έχουμε με τους συνανθρώπους μας, με πίστη πως ο Χριστός θα μας φέρει όσα έχουμε ανάγκη πριν το σκεφτούμε. Να κάνουμε επενδύσεις στην ουράνια τράπεζα.

Ο Ιησούς μας καλεί στο ευαγγέλιο του να ζούμε όπως έζησε εκείνος. Αγάπη προς όλους, μίσος μόνο για τον σατανά, την πομπή του και τα έργα του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου