Translate

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

666, κάρτα πολίτη, χάραγμα, αντίχριστός: Μελέτη περί των εσχάτων γεγονότων, 5.

Το ολοκληρωμένο κύκλωμα, γνωστό ως τσίπ, είναι ένα κύκλωμα αποτελούμενο από ημιαγώγιμα και παθητικά στοιχεία. Κατασκευάζεται στην επιφάνεια ενός ημιαγώγιμου επίσης υλικού.

Πάμε τώρα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ένας υπολογιστής έχει κεντρικό επεξεργαστή. Αυτός λέγεται Κεντρική Μονάδα Επεξεργαστή, εφ' εξής ΚΜΕ, στα αγγλικά λέγεται, Central Processing Unit. Μία ΚΜΕ λοιπόν, είναι υπεύθυνη για την λειτουργία του υπολογιστή. Αν η ΚΜΕ αποτελείται από ένα μόνο τσιπ, δηλ. ολοκληρωμένο κύκλωμα, ονομάζεται μικροεπεξεργαστής. Όλα γίνονται μέσω υπολογιστών πια. Συναλλαγές οικονομικές, εισαγωγές εξαγωγές ειδών πάσης φύσεως, από πινέζες μέχρι ανταλλακτικά αεροπλάνων. Από αλάτι Αλάσκας μέχρι τρίχες για περούκες. Από τρόφιμα, υγρά μπαταρίας, αέριο κίνησης αμαξιών, πετρέλαιο, βενζίνη, υφάσματα για ένδυση. Εμβάσματα χρηματικά από εξωτερικό, από εσωτερικό, όλα γίνονται μέσω υπολογιστών, οι οποίοι λειτουργούν με βάση τα τσιπς. Επίσης οι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι αυτοκινήτων, οι φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά τηλέφωνα, τα σταθερά τηλέφωνα, όλα λειτουργούν με τσιπς.

Η βασική λειτουργία των επεξεργαστών είναι να εκτελούν ακολουθίες αποθηκευμένων εντολών. Η εντολή είναι ένας αριθμός ή μία ακολουθία αριθμών που αντιστοιχεί σε μία ενέργεια που θα εκτελέσει ο επεξεργαστής. Όλες οι εντολές είναι δυαδικοί αριθμοί που έχουν αντιστοιχηθεί σε μία λειτουργία και εμφανίζονται σε δεκαεξαδική μορφή για λόγους κατανόησης. Οι εντολές με τις οποίες εργάζεται το κύκλωμα είναι με δυαδικούς αριθμούς και όχι με δεκαδικούς. Έτσι στο δυαδικό σύστημα ο αριθμός του ονόματος του αντιχρίστου, χξστ, είναι 1010011010 και στο δεκαεξαδικό σύστημα είναι 29Α, στο δεκαδικό σύστημα ειναι το γνωστό σε όλους 666. Όχι τρία εξάρια δίπλα δίπλα, αλλά έξι εκατοντάδες, έξι δεκάδες και έξι μονάδες. Διότι το χξστ της αρχαίας ελληνικής αρίθμησης είναι 666, ενώ τα τρία εξάρια είναι στ, στ, στ.

Ας έρθουμε τώρα στην παράσταση δεδομένων και ας εξηγήσουμε τί είναι αυτό. Από τα πιο σημαντικά ζητήματα των υπολογιστικών συστημάτων είναι το πώς αναπαρίστανται τα δεδομένα. Οι πρώτοι ψηφιακοί υπολογιστές χρησιμοποιούσαν το δεκαδικό σύστημα για την αναπαράσταση των αριθμών, οι γνωστοί υπολογιστές με το χερούλι και την δυνατότητα εκτέλεσης τεσσάρων αριθμητικών πράξεων. Άλλοι υπολογιστές χρησιμοποιούσαν το τριαδικό σύστημα. Όλοι οι σημερινοί υπολογιστές χρησιμοποιούν το δυαδικό σύστημα, όπου το ψηφίο μηδέν και το ψηφίο ένα αντιστοιχούν σε δύο τάσεις, υψηλή και χαμηλή τάση. Οι υπολογιστές λοιπόν διαβάζουν δύο μόνο ψηφία, το ένα και το μηδέν. Κανένα άλλο από το τρία ως το εννέα. Αποκλείεται λοιπόν να υπάρχει ο αριθμός 666, δηλ. ο χξστ που αναφέρεται στην αποκάλυψη. Αν τώρα κάποιος την απλή αυτή τεχνολογική πραγματικότητα θέλει να την περιπλέξει με μυθολογία και θεωρίες μπορεί να ψάξει να εντοπίσει τον αριθμό 1010011010, που είναι σε δυαδική μορφή ο αριθμός χξστ, δηλ. ο 666. Αν τον εντοπίσει να μας ενημερώσει.

Η χρήση δεκαδικού συστήματος αρίθμησης είναι ανύπαρκτη στα τσιπς διότι οι εντολές θα ήταν αδύνατον να μεταδοθούν λόγω τεράστιου όγκου.

Όσα γράφτηκαν δεν αποτελούν αποτέλεσμα προσωπικής εμπάθειας με κανέναν. Είναι απόρροια της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στον εν γένει εκκλησιαστικό χώρο, λόγω φανατισμού, άγνοιας των πατερικών κειμένων σχετικώς με τα έσχατα, την παρερμηνεία απο πρόσωπα, ακόμη δυστυχώς και ρασοφόρους που προφητεύουν πότε τελειώνουν όλα, ότι δήθεν το σφράγισμα ξεκίνησε και πολλών άλλων παραμέτρων που είναι επακόλουθο της μετάφρασης στην ελληνική, προτεσταντικών βιβλίων για τα έσχατα, ενώ έχουμε έναν ανεκτίμητο πλούτο που λέγεται Αγία Γραφή και Άγιοι Πατέρες.

Ας μετανοήσουν όσοι εσχατολογούν όντας αδαείς και τρομοκρατούν αδίκως τον λαό του Θεού. Αμήν!

Πηγή: eggolpio.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου